Pagina principală

Te salut pe pagina mea web! Navighează între fotografiile mele, şi bucură-te de ele, O să-ţi mulţumesc, dacă laşi o urmă a vizitei tale sub forma de feed-back, observaţii sau critici binevoitoare. Acestea mă vor ajuta să-mi îmbunătăţesc pagina. Navigare plăcută!

Copyright:  ©Vandra Attila

Poţi să împărtăşeşti sau să utilizezi fotografiile şi citatele mele online, dacă laşi aici un mesaj cu locul utilizării (link), şi dacă utilizarea este legată de scopuri comerciale (venit, de ex. reclamă) sau politice. De asemenea trebuie să menţionezi ©Vandra Attila https://vandraattilaphoto.wordpress.com

În cazul în care doreşti să le utilizezi în scopuri comerciale, sau în formă printată (de exemplu o revistă) poţi să-mi ceri permisiunea prin e-mail pe pagina Kapcsolat – Contact me Pentru utilizarea ăn scopuri politice nu voi da permisiunea.

Pagina mea web poate fi tradusă în orice limbă accesibilă de către Google translator făcând click pe butonul fordítás-translate-traducere, din meniul (panelul) din partea stângă a paginii web.

Screenshot_20190429-121116_Chrome crop 2

Pe smartphone sau tabletă  făcând click pe semnul se deschide meniul principal. Meniurile laterale  (împreună cu butonul fordítás-translate-traducere se găsesc la baza paginii web.

Mă poţi contacta prin e-mail completând formularul de contact  pe pagina Kapcsolat – contact me

Hozzászólás

My Photos – Fényképeim – Fotografiile mele